Bloemsingel 139, 9714DS GRONINGEN

Woonopp.

66 m2

Omschrijving

In dit moderne complex gelegen op een prachtige locatie ligt dit leuke appartement op de tweede verdieping. Deze rustige woonlocatie ligt op circa 5 minuten van het stadscentrum en op een steenworp afstand liggen het Noorderplantsoen, het stadsstrand, het UMCG en winkelcentrum de Beren. Het appartement is licht en kent een praktische indeling met een zeer royale woonkamer met open keuken.

Het appartementencomplex Bloemhof ligt aan de noordkant van het centrum bij het Ebbingekwartier. Het gebouw heeft in 2011 de architectuurprijs 'BNA Gebouw van het jaar' van Noord Nederland gewonnen! Bij de bouw van het complex zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Het complex heeft op de eerste verdieping een gezamenlijke binnentuin waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Indeling
Begane grond: ruime en lichte complexentree met lift en trappenhuis, alsmede de toegang tot de eigen fietsenberging.

2e verdieping: woningentree, hal, modern toilet, woonkamer met open keuken (samen 40m²) met veel raampartijen en een frans balkon, slaapkamer 9m², badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Energielabel A, dit betekent dat dit appartement zeer goed geïsoleerd is waardoor er lage energielasten zijn.
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage € 89,60.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel.
- De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combi-magnetron.
- Goede parkeermogelijkheden in de naastgelegen Boterdiepgarage.
- Eigen fietsenberging op de begane grond.
- De woning is eventueel geschikt voor verhuur.

Lees meer...
Streetview