Bloemsingel 121, 9714DS GRONINGEN

Woonopp.

68 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum ligt dit moderne appartement met geweldig uitzicht richting de Martinitoren. Deze rustige woonlocatie ligt op circa 5 minuten van het stadscentrum en op een steenworp afstand liggen het Noorderplantsoen en winkelcentrum De Beren. Het appartement is licht, hoogwaardig afgewerkt en heeft een zeer royale woonkamer.

Het appartementencomplex Bloemhof ligt aan de noordkant van het centrum bij het Ebbingekwartier. Het gebouw heeft in 2011 de architectuurprijs 'BNA Gebouw van het jaar' van Noord Nederland gewonnen! Bij de bouw van het complex zijn hoogwaardige materialen gebruikt.

Indeling
Begane grond: ruime en lichte complexentree met lift en trappenhuis, alsmede toegang tot de eigen fietsenberging.

Tweede verdieping: woningentree, hal, bergkast, meterkast, toilet, lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (samen ca. 42m). De woonkamer heeft een Frans balkon op het zuiden met prachtig vrij uitzicht en toegang tot de buitenruimte gelegen aan de binnenzijde van het complex, slaapkamer ca. 12m met toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een ruime douche, luxe wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Zeer netjes afgewerkt appartement!
- De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combi-magnetron.
- Het appartement heeft ingebouwde screens bij alle ramen aan de zuidzijde.
- Het complex heeft een gezamenlijke binnentuin waar u heerlijk van kunt genieten.
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van 60,- per maand.
- Zeer goed geoleerd appartement waardoor er lage energielasten zijn.
- Het appartement is netjes bewoond en helemaal af. U kunt er zo in.

Lees meer...
Streetview