Bitterzoet 9, 9613AK MEERSTAD

Woonopp.

147 m2

Perceelopp.

306 m2

Omschrijving

Gevoel van ruimte, licht, de beleving van seizoenen, de nabijheid van vis- zwem- en vaarwater. Heerlijk thuis komen!

Deze duurzame twee-onder-een-kap woning met garage en 5 slaapkamers is zowel licht als ruim te noemen. De woning ligt heerlijk in de open ruimte met aan de voorzijde het zicht op een ruime groenstrook. Het water van het Woldmeer ligt op 60 meter afstand van het huis.

Meerstad biedt een ideale combinatie van wonen, natuur en water, waarbij het prachtige Woldmeer diverse mogelijkheden biedt voor diverse vormen van recreatie naast de deur. In deze kindvriendelijke omgeving zijn een basisschool, kinderopvang, gezondheidscentrum, strand en een heerlijk wandelgebied op loopafstand. Meerstad ligt vlak bij de stad Groningen en is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Indeling:
Begane grond: hal, ruime entree voorzien van plafondhoge inbouwkasten 9 m² alwaar ook toilet met fonteintje en de deur naar de garage. De ruime en lichte woonkamer met open keuken en erker totaal groot 47 m². De open keuken heeft een l-vormige keuken welke is voorzien van een inductie kookplaat, wasemkap, Quooker, (hide&slide) inbouwoven en een separate inbouwmagnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer beschikt over een bamboe houten vloer en is heerlijk licht door de erker, welke geheel voorzien is van glas alsmede een schuifdeur naar de zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin met zowel een terras als een groenstrook. Vanuit de woonkamer toegang tot een afgesloten trapopgang naar de verdieping alsmede bergruimte in de trapkast.

Eerste verdieping: overloop, een drietal slaapkamers van 15 m² voorzien van kastenwand, 12 m² en 7 m². De badkamer beschikt over een bad, inloopdouche, toilet en een ruime wastafel met dubbele kraan.

Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, ruime overloop, slaapkamers van 11 m², de vijfde slaapkamer van 9 m² is voorzien van een dakkapel, de overloop biedt ruimte aan de water- warmtepomp en is voorzien van een inbouwkast voor de wasmachine en de droger. Zowel de overloop als de grootste slaapkamer op deze verdieping beschikken over een vide, daarnaast is er extra bergruimte achter diverse knieschotten.

Deze duurzame woning is gasloos en voorzien van een water- warmtepomp, welke op een milieuvriendelijke manier verwarmd in de winter en koelt in de zomer. Alle seizoenen door middel van vloerverwarming en -koeling een aangenaam binnenklimaat. De woning beschikt dan ook over een energielabel A.

De auto ontsluiting van de woning is aan de achterzijde. Parkeren kan op eigen terrein en nabij zijn er een aantal openbare parkeerplaatsen beschikbaar. De aangebouwde houten garage is voorzien van een betonnen vloer en een mechanische kanteldeur met loopdeur. Aan de voorzijde van de woning ligt een voet/fietspad en een ruime groenstrook.

Bijzonderheden:
- Gunstige zonligging en onderhoudsvriendelijke tuin.
- Uitstekend geïsoleerde woning met zeer lage energielasten.
- Verwarming door middel van grondwarmtepomp met de bodem als energiebron.
- Rustige ligging aan een groenstrook nabij het Woldmeer.
- Ruime woning met een vijftal slaapkamers.

Lees meer...
Streetview