Binnensingel 29, 9951GD WINSUM

Woonopp.

121 m2

Perceelopp.

189 m2

Omschrijving

Op een mooie centrale locatie in het dorp Winsum ligt deze goed onderhouden eengezinshoekwoning met parkeergelegenheid op eigen erf. Deze sfeervolle woning is supergeschikt voor een jong gezin of starters.

Winsum is een centrumdorp met veel voorzieningen. De spoorverbinding met Groningen en de snelle fietsverbinding maken het dorp ook aantrekkelijk voor forenzen. Hoewel de woning centraal gelegen is, loopt men op meerdere manieren snel buiten het dorp.

Indeling:
Begane grond: entree, tochtportaal, woonkamer met open keuken van tezamen ca. 40m², hal alwaar toilet, bijkeuken, aangebouwde houten schuur (ca. 11m²) voorzien van elektra.
Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 15m² en ca. 13m², badkamer voorzien van vaste wastafel en ligbad met douche.
Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 11m² en ca. 9m².

De tuin ligt aan de straatzijde op het oosten; er ligt een strook grond ook aan de zijkant van het huis. De achtertuin ligt op het westen.

Bijzonderheden:
- Op de begane grond (m.u.v. de bijkeuken) zijn de wanden en het plafond gestuukt.
- De woning wordt verwarmd door een Nefit combiketel uit 2012.
- De tuin kan worden bereikt via de bijkeuken en via een schuifpui.
- Aan de achterzijde van de woning is een dakkapel geplaatst.
- De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, en inbouw combimagnetron.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De badkamer is recent vernieuwd en is geheel gemoderniseerd.

Lees meer...
Streetview