Bernhardlaan 66, 9744EN GRONINGEN

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

104 m2

Omschrijving

Lichte en praktisch ingedeelde tussenwoning met 4 slaapkamers. Dit woonhuis ligt in een fijne woonomgeving met veel groen en ruim voldoende parkeergelegenheid. De woning is eenvoudig afgewerkt en heeft een onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden.

In Hoogkerk zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen, een recreatieplas en een verwarmd open lucht zwembad. De woning ligt op circa 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar door een goede ligging met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, voorraadkast, berging 6m² met toegang tot bergzolder, toilet, lichte woonkamer met open keuken samen 38m². De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een achterom. De tuin is ca. 9 meter diep en achter in de tuin is een houten tuinschuur/fietsenberging aanwezig van 6m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 10m² met wastafel, 9m² en 13m², badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, 4e slaapkamer 11m² met 2 dakramen en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2009).
- De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.
- De meterkast is reeds uitgebreid naar 6 groepen.
- Verkoopvoorwaarden van toepassing.

Uiteraard nemen wij gepaste maatregelen tijdens de bezichtigingen ten aanzien van het Coronavirus

Lees meer...
Streetview