Bernhardlaan 3-g, 9744EK GRONINGEN

Vraagprijs

€ 209.000

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

174 m2

Omschrijving

Aan een rustige en nette straat ligt deze ruime gezinswoning (bouwjaar 2005) met 4 slaapkamers en een multifunctionele zolder. De achtertuin is diep (15 meter) en goed bereikbaar via achtergelegen toegangsweg.

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op circa 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar door een goede ligging met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen.

Indeling:
Begane grond: entree, woonkeuken met inbouwapparatuur en lichte woonkamer (samen 45m) met openslaande deuren naar de tuin, toilet.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 9m, 9m en 12m, badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en vaste wastafel, inbouwkast op overloop met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping: ruime zolder waar een mooie werk- of speelhoek gemaakt kan worden en waar nog een vliering is afgetimmerd, ruime 4e slaapkamer 16m.

In de tuin is een houten fietsenschuur aanwezig van 7m en er is een mogelijkheid om op het eigen terrein een carport of garage te realiseren.

Bijzonderheden:
- De woning is volledig geoleerd, geheel voorzien van kunststof kozijnen en wordt verwarmd door een HR cv-ketel.
- Er is een royale tuin aanwezig met veel privacy.
- Leuke en kindvriendelijke woonomgeving met alle voorzieningen in de omgeving aanwezig.
- Veel leefruimte beneden (45m) en boven 4 slaapkamers en een multifunctionele zolderruimte.
- Er is een mogelijkheid om een garage of carport te realiseren achter in de tuin.
- De woning is goed onderhouden en netjes bewoond.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.

Lees meer...
Streetview