Berlageweg 63, 9731LK GRONINGEN

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

166 m2

Omschrijving

Ruime eengezinswoning met inpandige garage en een heerlijke diepe, zonnige tuin.

Op slechts 10 minuten fietsen van het centrum bevindt zich deze lichte drive-in woning. Door de vele ramen heeft de woning een mooie lichtinval. Een andere bijzonderheid van juist dit woonhuis is het fraaie zicht op het grote speelveld middenin de Hunze. Vanuit de woonkamer kunt u de kinderen zien spelen.
Aan de achterzijde van de woonetage bevindt zich een balkon van waar men via een speelse wenteltrap zo in de besloten en zonnige achtertuin uitkomt.
Ook aan de voorzijde van de woning is er een beschut balkon, grenzend aan de slaapkamer. Dit alles maakt het wonen op deze plek zeer plezierig.

De Hunze is een rustige, kindvriendelijke woonwijk uit de jaren 90 met koopwoningen in de kubus-architectuur. Slechts op steenworp afstand van sport- en recreatiecentrum Kardinge en ook de uitvalswegen, alsmede diverse buslijnen (lijn 61 en lijn 65) zijn op korte afstand aanwezig.

Begane grond: entree/ gang 1.00x5.80, toilet, trapopgang, slaapkamer ca. 2.00x6.60 (eventueel eenvoudig op te delen in twee kamers), inpandige garage ca. 16 m met toegang tot de tuin.

1e verdieping: hal, royale lichte woonkamer met toegang tot balkon met buitentrap, open keuken v.z.v. een keukenblok in lichte kleurstelling, totaal ca. 37.50 m.

2e Verdieping: overloop, slaapkamer ca. 7.5 m, slaapkamer ca. 13 m met toegang tot het dakterras ca. 10 m, badkamer v.z.v. wastafelmeubel, 2e toilet, douche in ligbad.

Bijzonderheden:
- Degelijk gebouwd in 1992 en goed onderhouden.
- Nieuwe CV HR combi ketel gestalleerd in december 2009, merk AWB.
- Woning is volledig geoleerd en voorzien van zonnepanelen.
- EPA (= Energie Prestatie Advies) -rapport aanwezig ( berekende waarde 0,66 =A).
- Woonkamer v.z.v. een lichte parketvloer.
- Mogelijkheid voor een kantoor/ praktijkruimte op de begane grond.
- Een verrassend ingedeeld woonhuis met veel leefruimte en een plezierige lichtinval.

Lees meer...
Streetview