Bekemaheerd 27, 9737PP GRONINGEN

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

156 m2

Omschrijving

Ruime eengezinswoning met diepe voor- en achtertuin. Gelegen in de wijk Beijum Noord-West op een van de mooiste en fijnste plaatsen van deze groene woonwijk. De woning is gebouwd in de nabijheid van het winkelcentrum "Stoepemaheerd" met onder andere een Albert Heijn en een Lidl. Diverse scholen en speelvoorzieningen in de directe omgeving. De woning is gelegen nabij een wandelgebied. Verder zijn de oprit afrit van de ringweg in de nabijheid.

Indeling:
Hal, woonkamer met schuifpui en open keuken totaal groot 40 m, de woning is voorzien van een moderne inbouwkeuken, waarin onder andere een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en magnetron, hal alwaar toilet, vaste trap naar verdieping alwaar een ruime overloop, slaapkamer ruim 16 m, slaapkamer 11,6 m en slaapkamer 6,6 m, badkamer 5,4 m met ligbad, vaste wastafel en tweede toilet, vaste trap naar tweede verdieping alwaar ruime zolder van 25,2 m.

Bijzonderheden:
- Achtertuin met stenen berging (4 x 2 meter) en achterom.
- De woning heeft diepe tuinen, zowel op het noorden als op het zuiden.
- In de woonkamer ligt een fraaie Italiaanse natuurstenenvloer.
- De woonkamer heeft een grote kunststof schuifpui op de noordzijde over bijna de gehele breedte van de woning, welke veel lichtinval geeft in de woonkamer.
- De ruime zolder op de tweede verdieping biedt mogelijkheden voor nog een of twee slaapkamers.
- De c.v. combi is geplaatst in 2010.
- Bouwjaar 1982.
- Woonoppervlakte: 125 m, inhoud: 375 m.
- Perceeloppervlakte: 156 m.

Lees meer...
Streetview