Beijumerweg 18, 9737AD GRONINGEN

Vraagprijs

€ 420.000

Woonopp.

199 m2

Perceelopp.

3.178 m2

Omschrijving

Gelegen aan de doorgaande weg ligt deze fraaie woon/werk boerderij centraal in de wijk Beijum.

De boerderij is gebouwd in de dertiger jaren in Amsterdamse school stijl. Veel van de authentieke elementen zijn nog behouden, vensterbanken van terrazzo, glas in lood ramen, paneeldeuren, het dak met romaanse pannen. Het pand heeft letterlijk ruime mogelijkheden om wonen en werken te combineren.

De boerderij is ook geschikt te maken voor bewoning door meerdere huishoudens.

Indeling woonhuis; hal, deze is ruim en licht, woonkamer met open keuken totaal circa 53 m. In de woonkamer staat een houtkachel. De verwarming van het gehele gebouw geschiedt middels centrale verwarming (bj 2013). Vanuit de keuken is er toegang tot een kelder. Verder is er beneden een ruime en luxe badkamer, twee slaapkamers van 20 en 10 m, bijkeuken van 13 m, toilet en een ruime inloopkast.

De verdieping is toegankelijk via een fraaie bordestrap, naast de ruime overloop zijn hier drie ruime slaapkamers van respectievelijk 15, 15 en 13 m, verder is er kastruimte en een badkamer met douche, wastafel en toilet.


Het bedrijfsgedeelte omvat schuurruimte met daarboven gelegen zolders. In de schuur is een kantine van 5 bij 3,8 m met verwarming en keukenblok, verder zijn er twee kantoorruimtes van respectievelijk 5,9 bij 2,9 m en 3 bij 4 meter. Tevens is er een magazijnruimte van 6 bij 7 meter en is er opslagruimte. De naastgelegen schuur meet 6 bij 11 meter. Het verharde deel van het erf meet circa 700 m.

Bijzonderheden:
- In de woonkamer ligt een mooie houten vloer.
- Fraai hersteld glas en lood werk, terrazzo vensterbanken.
- Luxe keuken met veel inbouwapparatuur zoals twee ovens en 6-pits gaskooktoestel.
- Kelder van 4 bij 2 meter.
- Elektrisch bedienbaar toegangshek en erfomheining.
- Groot verhard erf met dubbele garage en berging.
- Fraaie siertuin met terras en gazon.
- Woonoppervlakte: 199 m, overige inpandige ruimte: 269 m, externe bergruimte 66 m.
- Totale inhoud: 2.595 m.
- Perceeloppervlakte: 3.178 m.

Lees meer...
Streetview