Begoniastraat 87, 9713NB GRONINGEN

Woonopp.

65 m2

Perceelopp.

67 m2

Omschrijving

Praktische en complete starterswoning met 2 slaapkamers in de Groningse Bloemenbuurt met leuke tuin op het zuiden. De woning is gunstig gelegen op een paar fietsminuten van het UMCG, Grote Markt en op loopafstand van diverse winkels en voorzieningen.

De Bloemenbuurt is een door de gemeente aangewezen beschermd stadsgezicht, waarbij 3 jaar geleden de hele buurt grondig is gerenoveerd. De woningen zijn aan de binnen- en buitenzijde aangepakt en gemoderniseerd. De buitenzijde is geschilderd en er zijn isolerende voorzieningen aangebracht (oa. isolerende beglazing, wand- en plafondisolatie en kruipruimte-isolatie). Aan de binnenzijde is de woning gemoderniseerd, daarnaast is de tuin onderhoudsarm aangelegd.

Indeling
Begane grond: entree, hal, lichte woonkamer met open keuken 25m², badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verdieping: overloop met wasmachineruimte en bergruimte, 2 slaapkamers van 13m² en 9m².

Zolder: via vlizotrap te bereiken zolder met praktische bergruimte.

Tuin: Achter de woning ligt een nette en zonnige tuin op het zuiden van 7 meter diep. Daarachter ligt een afgesloten achterom met een eigen fietsenberging.

Onderhoud
Om de woningen in dit deel van de Bloemenbuurt allemaal zo netjes te houden is er een vereniging van eigenaren (VvE) die het buitenonderhoud verzorgt. Voor de woning wordt hiervoor €74,98 per maand betaald en voor de berging €13,54 per maand. In deze bijdrage zit o.a. het onderhoud van de buitenzijde, de opstalverzekering en het gezamenlijke groenonderhoud (achtertuin onderhoud is voor eigenaar).

Bijzonderheden:
- De woning is recent geheel gerenoveerd en geïsoleerd.
- De woning wordt verwarmd door een eigen CV-ketel (2004).
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast.
- Nette tuin gelegen op het zuiden.
- Eigen fietsenberging op het achtergelegen binnenterrein.

Lees meer...
Streetview