Beckeringhstraat 10, 9959PT ONDERDENDAM

Woonopp.

116 m2

Perceelopp.

274 m2

Omschrijving

Ruime, onderhoudsvriendelijke hoekwoning met 4 slaapkamers gelegen aan een rustige straat. De woning is gelegen op een royaal perceel met een leuk speelveld voor de deur. De woning heeft een moderne badkamer en toilet (beide vernieuwd '09) en is netjes onderhouden.

Onderdendam is een ontzettend leuk dorp met ca. 600 inwoners op een kruising van waterwegen. Het dorp ligt op ca. 12 kilometer van de stad Groningen en ca. 4 kilometer van Bedum en Winsum. Onderdendam heeft een prachtige historische dorpskern en diverse voorzieningen zoals o.a. een sterrenrestaurant, basisschool, voetbalclub, een dorpshuis met allerhande activiteiten en een jachthaven.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, lichte woonkamer (ca. 28m²), half open keuken met inbouwapparatuur en toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen (ca. 8m²). Naast de woning is een stenen berging aangebouwd van ca. 11m².

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van respectievelijk 12m², 14m² en 7m², moderne badkamer ('09) met ruime douchehoek, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare overloop met veel bergruimte, ruime 4e slaapkamer.

Tuin: brede achtertuin (10 meter) met royaal terras en gazon. Er is een achterom aanwezig via naastgelegen brandgang. Voor de aangebouwde stenen berging is een overkapping aanwezig welke bv. goed geschikt is voor het stallen van enkele fietsen.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen.
- De woning wordt verwarmd door een HR cv-ketel uit 2010 (lease)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; koelkast, oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.
- De woning ligt op een rustige locatie, heeft geen directe voor- en achterburen en kijkt uit over een brede groenstrook met speelvoorziening aan de voorzijde.
- In de straat is voldoende openbaar parkeren aanwezig.

Lees meer...
Streetview