Beatrixstraat 7, 9682SB OOSTWOLD

Vraagprijs

€ 175.000 kosten koper

Woonopp.

137 m2

Perceelopp.

1.123 m2

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met garage in het dorp Oostwold. Oostwold is een dorp met ongeveer 1.400 inwoners gelegen in de directe nabijheid van het recreatie- en woongebied de Blauwestad. De woning is gelegen op een royaal perceel van 1.123 m². Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig. Er is een eenvoudige mogelijkheid om hierbij een badkamer te realiseren.

Indeling
Begane grond: ruime hal 7,5 m² met fraaie bordestrap met originele trapleuning, kelder 9,5 m², lichte woonkamer 20,5 m² met een deur naar de tuin, eetkamer 10 m² welke eenvoudig bij de woonkamer is te betrekken, toilet met fonteintje, slaapkamer 10 m², keuken 7 m², bijkeuken (voormalige garage) 18 m² voorzien van verwarming en elektra.

Verdieping: overloop 6 m², slaapkamer 9 m², slaapkamer 8,5 m² doorloop naar kamertje 5.5 m², slaapkamer 11,5 m² met vaste wastafel. Alle slaapkamers beschikken over vaste kasten. Badkamer met douche en vaste wastafel. Boven de bijkeuken is een heerlijk dakterras met ochtendzon.

Deze karakteristieke woning heeft een royale tuin om de woning heen liggen. De tuin is gesitueerd in het oosten en heeft een royale oprit geschikt voor meerdere auto's. Naast de woning is een vrijstaande stalen garage aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1959.
- Perceeloppervlakte 1.123 m².
- De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd worden.
- Vrijstaande stalen garage op eigen terrein. De garage is al wat ouder, maar het perceel biedt ook ruimte aan een grotere vrijstaande garage.
- Verwarming en warm water via eigen C.V. combi toestel (bj. 2012).
- Fraaie afscheiding met openbare weg middels ijzeren tuinhek.
- Keurig onderhouden tuin rondom de woning.

Lees meer...
Streetview