Bastion 10, 9723ZH GRONINGEN

Woonopp.

165 m2

Perceelopp.

190 m2

Omschrijving

Modern, licht vrijstaand woonhuis gebouwd in 2005 in een kubistische stijl met een ruime garage, een heerlijke stadstuin en een zonnig dakterras.

De Linie is een jonge kindvriendelijke geliefde woonwijk van Groningen en maakt onderdeel uit van het Europapark. De wijk kenmerkt zich door een compacte bouwwijze met veel kubistische woningen. De wijk is autoluw, kinderrijk en voorzien van diverse speelplaatsjes. De ligging ten opzichte van het centrum, cultuur-, sport- en recreatievoorzieningen, uitvalswegen en NS station, alsmede winkels en scholen is zeer goed te noemen.

Begane grond:
ruime en stijlvolle hal met hoge plafonds en een moderne strak vormgegeven trap. Naast de entree bevindt zich een werkkamer van ca. 8 m. In de hal bevindt zich een toilet met fonteintje. De extra brede garage ca. 20 m is via de bijkeuken inpandig te bereiken. De mooie ruime woonkamer (totaal ca. 46 m) heeft neutrale stijlvolle vloertegels, prachtige raampartijen met meerdere schuifpuien naar de tuin. De open moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, is strak uitgevoerd in wit en heeft een granito aanrechtblad.

Eerste verdieping:
overloop, drie ruime slaapkamers van respectievelijk circa 17, 11 en 13m daarnaast is er een werk-/slaapkamer van circa 10m. De grote slaapkamer heeft toegang tot het dakterras en heeft een ruime inloopkast. Zowel vanuit de grote slaapkamer alsmede de riante overloop is de in lichte kleurstelling uitgevoerde moderne badkamer bereikbaar welke is voorzien van een ligbad, separate douche, badkamermeubel en tweede toilet.

Bijzonderheden:
- modern strak vormgegeven woonhuis gebouwd in 2005.
- volledig geoleerd en geheel v.z.v. isolerende beglazing.
- hoge plafonds.
- mooie raampartijen in de woonkamer met een prettige lichtinval.
- de keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron,
oven en vaatwasser.
- ideaal gezinshuis in geliefde stadse woonwijk.
- goede voorzieningen in directe omgeving.
- inpandige garage.
- stadstuin en dakterras.

Lees meer...
Streetview