Bakkeveenseweg 9, 9343TB EEN-WEST

Vraagprijs

€ 319.000

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

8.830 m2

Omschrijving

Vlakbij het drie provinci punt ligt deze woonboerderij in het landelijk gebied. De boerderij ligt aan de Bakkeveenseweg welke loopt vanuit Bakkeveen naar Zevenhuizen. In de directe omgeving ligt natuurgebied het Mandeveld. Volgens het bestemmingsplan heeft het perceel thans een woonbestemming.
De boerderij was tot 20 jaar geleden in gebruik als akkerbouwbedrijf, de gronden zijn toen verkocht en het is vanaf die tijd in gebruik als woonboerderij.
De gebouwen omvatten een hoofdgebouw met daarin het woonhuis en een schuurgedeelte, een aangebouwde schuur, en een vrijstaande schuur die gebouwd is als aardappelbewaarplaats. Verder staat er een vrijstaande garage.

Hoofdgebouw
Woonhuis Indeling; hal 7 m2, toilet, kelder, woonkeuken met degelijk keukenblok ca 15 m2, woonkamer ca 16 m2, slaapkamer 10 m2, vaste trap naar verdieping, ruime overloop, slaapkamer 10 m2, slaapkamer 10 m2, in het achterhuis zit de badkamer met bad, toilet en vaste wastafel, wasmachineruimte circa 8 m2, hal, een bijkeuken met een spoelkeuken ca 10 m2, op de deel is een eenvoudige werkplaats ingericht met een werkbank de oppervlakte is 3,45 bij 10 meter, het woonhuis wordt verwarmd middels een c.v. combi.

Het schuurgedeelte is verhard met tegels meet circa 22 bij 7 meter. In het midden is deze schuur ongeveer 6,5 meter hoog. De schuur is opgezet met gebinten.

Aan het hoofdgebouw staat een kleine schuur gebouwd, deze is ongeveer 10 bij 7 meter, een hal verbind deze schuur met het woonhuis circa 4,6 bij 1,25 meter.

De aardappelschuur meet 13,5 bij 24 meter deze is geheel voorzien van een betonvloer, in het midden is de nokhoogte ongeveer 5,8 meter. De toegangsdeur is 4 meter breed en 3,75 meter hoog.

- Deze ruime woonboerderij is keurig netjes bewoond en goed onderhouden.
- Rondom het perceel is een houtwal aangeplant, het terrein is ingericht met gras, en siertuin
- In de tuin staat een prachtige grote rododendron struik.
- De oprit is goed aangelegd en voorzien van gebroken steen.
- Woning is voorzien van centrale verwarming, deels dubbel glas.
- Gas water en Electra aanwezig, perceel is aangesloten op de riolering.

Bouwjaar van de woning circa 1950, de aardappelschuur 1974
Het gehele perceel oppervlak omvat 88 are 30 ca.
Woonoppervlakte ca 160 m2 Inhoud hoofdgebouw inclusief bijschuren ca 1250 m3 inhoud aardappelloods ca 1500 m3

Lees meer...
Streetview