Arubastraat 32, 9715RW GRONINGEN

Vraagprijs

€ 165.000

Woonopp.

90 m2

Perceelopp.

85 m2

Omschrijving

Praktische en degelijke tussenwoning (bouwjaar 1995) met vergunning voor studentenverhuur gelegen in de Korrewegwijk. De woning heeft een gezamenlijke woonkamer en keuken en er zijn 4 slaapkamers in de woning aanwezig. Er is een zonnige tuin op het zuiden met een houten fietsenberging en op de eerste verdieping is nog een dakterras aanwezig. De woning is praktisch ingedeeld en wordt leeg opgeleverd.

De woning is gelegen in een gedeelte van de Korrewegwijk waar de laatste jaren veel wijkvernieuwing heeft plaatsgevonden. Er is een directe ontsluiting op de noordelijke ringweg en de Groningse binnenstad en het Zernike zijn op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen. In de wijk zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, slaap/studeerkamer ca. 6m, woonkamer met open keuken ca. 22m met toegang tot de zonnige tuin. In de tuin is nog een houten fietsenberging aanwezig welke eveneens via een afgesloten achterom te bereiken is.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer ca. 12m, badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel, berging, vanaf de overloop is er toegang tot het dakterras van ca. 16m gelegen op het zuiden.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer ca. 12m, slaapkamer ca. 6m.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1995.
- Het woonhuis is volledig geoleerd en voorzien van dubbel glas.
- De verwarming geschied door middel van een huur cv-ketel (2015).
- De woning heeft een eenvoudige, studentikoze afwerking.
- Er is een mogelijkheid voor een uitbouw op het dakterras waardoor een extra slaapkamer gerealiseerd wordt.
- Er is een ontrekkingsvergunning aanwezig voor de verhuur aan 4 studenten.
- De woning is per 1 augustus leeg op te leveren.

Lees meer...
Streetview