Appartementen Eemskwartier type H-ong, 9723 GRONINGEN

Vraagprijs

€ 179.900

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

Welkom in het Eemskwartier

De kade langs het Eemskanaal. U proeft er de dynamiek van het leven. Dok 1 biedt een scala aan appartementen en is de eerste van drie appartementengebouwen. Samen met de statige kadewoningen, ruime stadswoningen en sfeervolle hofwoningen vormen deze appartementen het Eemskwartier. Een unieke combinatie; de weidsheid van het kanaal en de intimiteit van de binnenhof. Wonen zoals u nog nooit gewoond heeft en om de hoek wandelt u zo het bruisende leven van de binnenstad in. De locatie van het Eemskwartier is ideaal. Direct aan de kade, op vijf minuten lopen van het centrum, terwijl u aan de andere kant binnen een paar minuten de ring oprijdt.

Tussen de appartementen en de Sontweg komt een dubbele rij bomen en ligt een rustige ventweg die alleen gebruikt mag worden voor bestemmingsverkeer. Dok 1 is licht schuin geplaatst, waardoor het een uitnodigend gebaar maakt naar het Eemskanaal. Op de hoek komt de zeer ruime entree die twee keer zo hoog is als normaal, waardoor een royale toegang ontstaat. De begane grond biedt ruimte aan overdekte parkeerplaatsen. Daarnaast vindt u er individuele bergingen voor de grotere woningen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Dok 1 is een appartementengebouw met daarin in totaal 35 appartementen in acht verschillende typen verdeeld over vijf woonlagen. Vijf compacte appartementen met een eigen voordeur aan de straat en dertig appartementen van ca. 40 tot 85 m op de verdiepingen. U bereikt ze via het hoofdtrappenhuis of de lift en een inpandige galerij aan de noordzijde.

Appartement type H (oppervlakte 80m)
Indeling: entree, hal, toilet, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche en vaste wastafel, bergruimte met wasmachine-aansluiting, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- De appartementen zijn voorzien van eigentijds hoogwaardig sanitair. Er is een aparte brochure aanwezig met meer informatie over het sanitair.
- Standaard worden de appartementen zonder keuken opgeleverd. U heeft de mogelijkheid om via de projectleverancier zelf een keuken uit te kiezen en deze voor oplevering te laten plaatsen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.eemskwartier.nl of kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 050-5717818. Graag maken wij met u een afspraak om verder door te praten over deze prachtige appartementen.

Lees meer...
Streetview