Anna Blamanstraat 21, 9746AA GRONINGEN

Woonopp.

137 m2

Perceelopp.

247 m2

Omschrijving

Aan een rustige woonstraat in de woonwijk De Held ligt deze ruime twee-onder-eenkapwoning met 4 slaapkamers. De achtertuin is gelegen op het westen en grenst aan een brede waterpartij. De woning is goed onderhouden en voorzien van een luxe keuken. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van een energielabel B.

De woning is gelegen in de leuke woonwijk De Held in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. In de omgeving is het heerlijk wandelen in bijvoorbeeld Het Roege Bos en het Westpark op enkele wandelminuten van de woning gelegen. Qua voorzieningen ligt de woning centraal ten opzichte van diverse winkelcentra in bijvoorbeeld Vinkhuizen en het Reitdiep. Ook is er een breed aanbod aan scholen, kind- en sportvoorzieningen. Met de auto is er een goede ontsluiting richting de ringweg, de Friesestraatweg en de A7.

Indeling
Begane grond:
entree, hal, toilet, woonkamer met luxe open keuken van samen 44m² met schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 20m², 12m² en 8m², badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: ruime overloop annex werkplek, afschermde ruimte met witgoedaansluiting en cv-opstelplaats, 4e slaapkamer van 12m².

De achtertuin is gelegen op het westen en is circa 13 meter diep. In de tuin is een overkapping annex carport en een houten schuur (bestaande uit 2 delen van beide 7m²) ideaal voor de fietsen en de tuinspullen. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een groenstrook en aan het water. Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en er is een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2012) aanwezig.
- De luxe keuken (2015) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: grote combi-oven, vaatwasser, grote koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en een koffiemachine.
- De meterkast is uitgebreid naar 9 groepen.

Dus bent u op zoek naar een nette en praktisch ingedeelde gezinswoning op een mooie locatie dan is deze woning zeker geschikt. Maak nu snel een afspraak om de woning te bezichtigen.

Lees meer...
Streetview