Ambonstraat 16, 9715HD GRONINGEN

Woonopp.

68 m2

Omschrijving

Sfeervolle en gelijkvloerse jaren '30 benedenwoning met 2 slaapkamers en ruime tuin op het zuidwesten. De woning is goed onderhouden en netjes bewoond. In het huis zijn de mooie stijlkenmerken als schouwen en de suite- en paneeldeuren nog aanwezig. De woonkamer heeft een leuke erker waardoor er veel licht binnen komt en de dubbele deuren naar de tuin maken bij lekker weer uw woonbeleving nog groter.

De woning is gelegen in een vriendelijke en rustige straat in de gewilde Korrewegwijk. Het appartement ligt op korte afstand van de Groninger binnenstad, het UMCG en het Zernike, met alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling
Woningentree, hal, slaapkamer 9m², badkamer met ligbad en wastafel, slaapkamer 10m², woonkamer-en-suite 26m²met plezierige lichtinval en suitedeuren en schouwen nog aanwezig, nette keuken met inbouwapparatuur en toegang tot de zonnige tuin.

De tuin is gelegen op het zuidwesten en is maar liefst 60m². In de tuin zijn 2 eigen bergingen aanwezig. De aangebouwde houten berging is 5m² met elektra en achter in de tuin is een houten tuinberging aanwezig van 2m². Door de gunstige ligging heeft de tuin veel privacy en is er vrijwel de gehele dag zon in de tuin.

Bijzonderheden:
- Bijna geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2015)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap.

Kortom een leuke en praktische benedenwoning op een topplek.

Lees meer...
Streetview