Ambachtsschoolstraat 18, 9981JX UITHUIZEN

Woonopp.

159 m2

Omschrijving

In dit karakteristieke en kleinschalige complex ligt dit lichte en royale appartement op de bovenste woonlaag. Dit levensloopbestendige penthouse is als enige appartement op de 2e verdieping gelegen. De oude ambachtsschool (LTS) is in 2009 geheel verbouwd en gerenoveerd en daarmee heeft dit appartement naast veel karakter ook alle voordelen van nieuwbouw (energielabel A!). Dit zeer ruime appartement heeft een plezierige lichtinval en prachtig uitzicht rondom. Er is een dakterras aanwezig gelegen op het zuiden en er zijn 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom 29m² is.

In het centrum van Uithuizen staat deze geheel gerenoveerde voormalige ambachtsschool waar in 2009 11 appartementen en een gezondheidscentrum in gerealiseerd zijn. Op korte afstand zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig, zoals meerdere supermarkten, drogist, Hema, bakker, slager en nog veel meer. In Uithuizen zijn goede bus- en treinverbindingen aanwezig. De prachtige Menkemaborg met de fraai aangelegde tuin en het schathoes ligt op circa 10 minuten wandelen.

Indeling
Begane grond: complexentree met lift en trappenhuis.

2e en bovenste verdieping: woningentree, hal met garderobemogelijkheid, gang, toilet, lichte en royale woonkamer met open keuken van samen 53m², ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen van 12m², vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon van 13m² gelegen op het zuiden met prachtig vergezicht, er zijn 3 slaapkamers aanwezig van respectievelijk 29m², 16m² en 13m² en er is een ruime badkamer met een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel.

Vanuit de gang is via een vlizotrap een grote bergzolder te bereiken. Op de begane grond is er een eigen fietsenberging aanwezig van 5m². Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het complex aanwezig.

Bijzonderheden:
- Heerlijk ruim appartement.
- Dit appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van een energielabel A.
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas met rondom elektrische screens aan de buitenzijde voor de ramen.
- In de woonkamer is een airco aanwezig.
- De subsidie van €10.000,- voor verbetering en verduurzaming is nog voor dit appartement aanwezig.
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €287,20 per maand.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2010).

Lees meer...
Streetview