Almastraat 6-a, 9716CN GRONINGEN

Woonopp.

87 m2

Omschrijving

Zeer ruim opgezet en goed afgewerkt hoekappartement met 3 slaapkamers en ruim balkon. Deze nette woning ligt op de eerste verdieping en heeft veel lichtinval en een moderne keuken uit 2016.

Het appartement ligt in de stadse woonwijk De Hoogte op loopafstand van het Noorderplantsoen en het Noorderstation. In de directe omgeving ligt het winkelcentrum De Beren met grote supermarkten, liggen basisscholen en kinderopvangvoorzieningen. Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het stadscentrum ligt op circa 5 minuten fietsen.

Indeling
Begane grond: afgesloten complexentree met intercom.

Eerste verdieping: woningentree, hal, toegang tot ruim balkon van 8m², lichte woonkamer met moderne open keuken van samen 37m², tussenhal, 3 slaapkamers van respectievelijk 13m², 9m² en 9m², moderne badkamer met wastafel, ruime douchehoek en wasmachineaansluiting, separaat toilet eveneens in moderne kleurstelling.

Achter het complex ligt via een afgesloten achterom een eigen fietsenberging van 7m².

Bijzonderheden:
- De afgelopen jaren zijn het toilet, badkamer en de keuken vernieuwd.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap.
- De woning wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel en is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- De Vereniging van Eigenaar is actief en gezond, de maandelijkse bijdrage van €84,-.
- Kortom een ruim en licht appartement, welke zeer netjes bewoond en afgewerkt is, u kunt er zo in!

Lees meer...
Streetview