Albert Hahnlaan 15, 9744HP GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

655 m2

Omschrijving

Gelegen in het plan Zuid van Hoogkerk ligt aan de Albert Hahnlaan 15 deze vrijstaande bungalow geschakeld via de garage. De woning is gebouwd in 1972 en heeft een royale tuin met veel privacy. Het woonhuis heeft een praktische indeling met een ruime woonkamer met veel lichtinval en 3 slaapkamers.

Voor wie geen trappen wil en toch een huis met tuin en garage!

Deze woning ligt aan de rand van Hoogkerk in een rustige woonstraat. Het woonhuis ligt aan de zuidkant van Hoogkerk en ligt op circa 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Groningen. Door de ligging aan de zuidkant van Hoogkerk is er een zeer goede ontsluiting richting de A7 en de A28, tevens ligt het transferium op korte afstand waardoor er goed gebruik gemaakt kan worden van de openbaar vervoersvoorzieningen. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen en diverse verenigingen, scholen, kinderopvang en achter deze woning ligt een park waar heerlijk gewandeld kan worden en een dierenweide met verschillende speeltoestellen. Op korte fietsafstand ligt het schitterende natuurgebied de Onlanden waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden door de natuur.

Indeling:
Entree, ruime halpartij waarvandaan alle ruimten toegankelijk zijn met glaswand en deur naar woonkamer van respectievelijk 40m² met elektrische open haard. de woonkamer heeft veel lichtinval doordat er aan 3 zijden grote raampartijen zijn. Er zijn drie slaapkamers van respectievelijk 9m², 12m² en 12m², aparte keuken ca 10m² met keukenblok en diverse kastruimte en inbouwapparatuur, badkamer met ruime inloop douche en vaste wastafel, separaat toilet.

Naast de woning is een aangebouwde stenen garage aanwezig van 3,35 bij 5,2 meter en daarachter ligt de bijkeuken welke meet 3,35 bij 3,2 hier staat de wasmachine en de hete lucht verwarmingsketel. Achter de woning staat een oude houten tuinschuur van 2,8 bij 2,9 meter hier is een wekbankje en ruimte voor tuin gereedschap.
Verwarming door middel van hetelucht verwarmings systeem, warm water via huurkoop e-boiler.

Bijzonderheden:
- elektrisch zonnescherm op de zuidkant van de woonkamer
- ruime oprit voor twee auto’s
- eenvoudige houten berging tuinschuur
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: afzuigkap, koelvries-combi gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser
- garage heeft een loop en een kanteldeur
- ruime overstek bij de entree garage
- woning is vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- 6 groepen met aardlek schakeling
- lichte hout kleurige laminaat vloer in de woning
- buiten terras circa 10 bij 4 meter.

Kortom bent u opzoek naar een geheel gelijkvloerse woning op een goede locatie met een aangebouwde garage dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview