Albert Coendersstraat 10, 9831PJ ADUARD

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

339 m2

Omschrijving


Ruime twee-onder-n-kapwoning met vrijstaande stenen garage en diepe tuin op het zuid-oosten. De woning is gelegen in een rustige straat in Aduard wat op ca. 10 autominuten van Zuidhorn en Groningen ligt. In Aduard zijn alle basisvoorzieningen zoals scholen en winkels aanwezig.

Indeling: hal, toilet, L-vormige woonkamer met open haard en open keuken totaal ca. 43m, bijkeuken 8m, vaste trap naar de verdieping, overloop, slaapkamer ca. 12m met vaste wastafel, slaapkamer ca. 13m met vaste wastafel, slaapkamer ca. 9m met schuifkastenwand, luxe badkamer met bad voorzien van jetstreams, badkamermeubel, toilet, douche, designradiator, vloerverwarming en sfeerverlichting, vaste trap naar de tweede verdieping alwaar zolder en slaapkamer ca. 16m.

Algemeen: de keuken is voorzien van een hoek inbouwkeuken met een koel-vriescombinatie, kookplaat, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser, diverse inbouwkasten, apothekerskast en een close in boiler. De woning wordt verwarmd door een HR cv-ketel. De kozijnen behoeven enig onderhoud. Er zijn verkoopvoorwaarden van toepassing.

Lees meer...
Streetview