Alberdina Beerlinglaan 16, 9766PD EELDERWOLDE

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

355 m2

Omschrijving

Ruime maximaal uitgebouwde halfvrijstaande woning in de lommerrijke nieuwbouwwijk Ter Borch in Eelderwolde met het stadscentrum op fietsafstand. De woning gebouwd in 2006, is onder meer voorzien van 3 slaapkamers op de 1e verdieping en ruimte voor extra slaapkamer(s) op de 2e verdieping. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud, waarbij de zonnige achtertuin op het zuiden is gesitueerd. Tevens beschikt de woning over een aangebouwde stenen garage voorzien van een sectionaaldeur.

De woning kenmerkt zich door een rustige kindvriendelijke ligging gelegen nabij recreatievoorzieningen zoals de Hoornseplas en het Paterswoldsemeer.

Indeling:

Begane grond: Entree/hal, riante en lichte woonkamer voorzien van een eikenhouten vloer en een moderne open woonkeuken (samen 56m) voorzien van een 5 pits gasfornuis, afwasmachine, afzuigkap, magnetron, heteluchtoven, koelkast en vriezer, bijkeuken 6m. De tuin op is te bereiken via openslaande deuren in de woonkeuken.

1e verdieping: overloop, eerste slaapkamer 9,5 m, grote slaapkamer 18m met deur naar een balkon voorzien van een prachtig uitzicht door de straat, derde slaapkamer 10,5m, luxe badkamer 7 m voorzien van een inloopdouche, riant ligbad, een dubbele wastafel en een tweede toilet.

2e verdieping: Via een vaste trap te bereiken, berging met CV opstelling en tevens mogelijkheid voor een extra slaapkamer(s).

Bijzonderheden:
- Uitstekend onderhouden woning, geheel voorzien van dubbele beglazing, gebouwd in 2006.
- Gunstig gelegen ten opzichte van recreatiemogelijkheden en het stadscentrum.
- De woning beschikt over een royale oprit (ruimte voor 4 autos) en een aangebouwde stenen garage.
- Achtertuin volledig gedraineerd.
- Oppervlakte woning: 155 m
- Inhoud woning: 530 m

Lees meer...
Streetview