Akkerstraat 22-/22a, 9717KJ GRONINGEN

Vraagprijs

€ 519.000

Woonopp.

210 m2

Perceelopp.

169 m2

Omschrijving

Ruim beneden en bovenhuis aan de Akkerstraat 22 22a te Groningen

Aan de noordzijde van het centrum van Groningen ligt in de Tuinbuurt deze verhuurde boven en benedenwoning. In het benedenhuis wonen 4 kamerbewoners met ieder een eigen keuken de douche is gezamenlijk, boven wonen 5 kamerbewoners die het gebruik delen van een keuken en een douche.
Dit beleggingspand is voorzien van de benodigde vergunningen, een onttrekkingsvergunning voor beneden en boven alsmede een gebruiksvergunning voor de bovenwoning. De woning is voorzien van brandblussers per verdieping en verder is er in het bovenhuis een elektrische rookmeldinstallatie. Het geheel is goed onderhouden.


Indeling nummer 22
Gang, kamer straatzijde met keukenblok 16 m2, kamer achterzijde met keukenblok 15m2, hal alwaar de c.v. het toilet, de douche, in de uitbouw een kamer 17 m2 met keukenblok, eerste verdieping kamer 21 m2 met keukenblok. De buitenruimte is zowel aan de voor als aan de achterzijde aangepakt in 2015 en is aan de achterzijde plus minus 80 m2 groot. Aan de voorzijde van de benedenwoning is een ordentelijke fietsen opstel plaats ingericht.

Indeling nummer 22 a
Inpandige trapopgang, overloop, toilet, keuken met keukenblok in hoekopstelling met douche, twee kamers aan de voorzijde met vaste wastafel samen 22 m2, kamer achterzijde met vaste wastafel 15 m2, tweede verdieping, overloop, straatzijde met vaste wastafel 16 m2, tweede verdieping achterzijde met vaste wastafel 15 m2, twee kleine slaapkamers totaal 15 m2 met een eigen wastafel.

- Brandweercontrole oktober 2016 goedgekeurd
- Service contract op de c.v. installatie via de energiewacht.
- Vloerbedekking in de gezamenlijke ruimten in nummer 22 is recent aangebracht.
- Alle kamers aan de achterzijde met uitzondering van de kamers in de uitbouw zijn voorzien van kunststofkozijnen.

Lees meer...
Streetview