Acacialaan 57, 9741KW GRONINGEN

Woonopp.

134 m2

Perceelopp.

121 m2

Omschrijving

In een leuke en nette straat ligt deze ruime gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers. De woning heeft een royale maatvoering en grenst aan de achterzijde aan een leuk pleintje. Er zijn drie woonlagen waarbij de zolder met twee dakkapellen bereikbaar is middels een vaste trap.

Het woonhuis is gelegen in een rustige woonomgeving aan de Acacialaan met in de directe nabijheid de winkelcentra Selwerd Paddepoel. In de directe omgeving liggen zeer veel voorzieningen als scholen, sport- en groenvoorzieningen. De woning ligt op fietsafstand van het Zernike en het stadscentrum. Het huis heeft via de ringweg een zeer goede ontsluiting op de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer ca. 30m, gesloten keuken ca. 9m. Vanuit de keuken en de woonkamer is de tuin te bereiken, welke is gelegen op het noordwesten. In de tuin staat een stenen fietsenberging van ca. 6m.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 11m met toegang tot balkon van 4m, 14m en 9m, badkamer met bad, 2e toilet en vaste wastafel, aparte doucheruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers van 11m en 13m, bergruimte met wasmachineaansluiting en cv-ketel, bergruimte.

Bijzonderheden:
- De woning biedt veel leefruimte door een praktische indeling.
- Goede ligging ten opzichte van het centrum, het Zernike en winkelvoorzieningen.
- Verwarming door middel van HR cv-ketel uit 2006 (lease).
- Leuke achtertuin (ca. 10 meter diep) op het noordwesten met de middag- en avondzon.
- De woning dient geheel gemoderniseerd te worden.
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.

Lees meer...
Streetview