Acacialaan 12, 9741KX GRONINGEN

Vraagprijs

€ 250.000

Woonopp.

185 m2

Perceelopp.

281 m2

Omschrijving

In een leuke, nette straat ligt deze keurig onderhouden half vrijstaande woning. Het woonhuis heeft vier slaapkamers en een ruime zolderkamer. De woning is zeer ruim opgezet (185m) met drie woonlagen en heeft een 17 meter diepe beschutte tuin op het zuiden. De woning is volledig voorzien van dubbel glas met deels kunststof en deels houten kozijnen.

Het woonhuis is gelegen in een rustige woonomgeving aan de Acacialaan met in de nabijheid de winkelcentra Selwerd Paddepoel. In de directe omgeving liggen zeer veel voorzieningen als scholen, sport- en groenvoorzieningen. De woning ligt op fietsafstand van het Zernike en het stadscentrum. Het huis heeft via de ringweg een zeer goede ontsluiting op de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal, trapopgang met speelse wenteltrap, toilet, lichte woonkamer met open keuken (samen 50m), bijkeuken 11m met toegang tot de garage 15m, de bijkeuken en garage zijn eenvoudig samen te voegen.

Eerste verdieping: lichte overloop, separaat toilet, vier slaapkamers (resp. 19, 6, 12 en 11m), badkamer met bad, douche en dubbele vaste wastafel en trapopgang naar de tweede verdieping. Meerdere kamers hebben de beschikking over een inbouwkast.

Tweede verdieping: overloop, afgesloten bergruimte 5m, ruime zolderkamer van 22m.

Bijzonderheden:
- Praktisch ingedeelde, ruime en lichte woning met 5 slaapkamers .
- Nabij vele winkels en andere voorzieningen.
- Goede bereikbaarheid door ligging nabij uitvalswegen.
- Leuke achtertuin op het zuiden van ca. 170m.
- Ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat en een eigen oprit.
- De woning wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel.
- De woning is altijd met veel zorg onderhouden en bewoond door de huidige eigenaar die het huis zelf heeft laten bouwen in 1964. Een bijzonder en ruim woonhuis welke zeker een bezichtiging waard is.

Lees meer...
Streetview