Abraham Kuyperlaan 67, 9722PC GRONINGEN

Vraagprijs

€ 137.500

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Gelegen in de wijk Coendersborg aan de Abraham Kuyperlaan ligt dit ruime appartement met drie slaapkamers. Dit appartement is gesitueerd op de derde en bovenste woonlaag van het complex en beschikt over een op het zuidwesten gelegen balkon met vrij uitzicht en zon tot laat in de avond. Het appartement is zeer praktische ingedeeld en kan aan ieders wens voldoen. Om het woonoppervlak optimaal te benutten heeft dit appartement een aparte opbergkast voor de elektrische boiler en witgoedaansluitingen. Tevens beschikt het appartement over een eigen inpandige berging en is er voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw aanwezig. Door de gezonde Vereniging van Eigenaren is het complex perfect onderhouden en behoren schoongemaakte portieken en goed onderhouden groenvoorzieningen tot de standaard.

De wijk Coendersborg ligt aan de zuidkant van het stadscentrum van Groningen. De wijk is goed bereikbaar middels de ringweg en het station Groningen Europapark ligt op loopafstand. De wijk zelf biedt vele voorzieningen rondom het Helperplein, het fraaie natuurgebied 'de Essen' ligt in de buurt en de binnenstad is op fietsafstand bereikbaar.

Indeling:
Gesloten entree met intercom, trappenhuis en toegang tot de bergingen.
Woningentree; ruime hal, lichte keuken met inbouwoven, koel-vries combinatie, vaatwasser, vierpits gaskookplaat en afzuigkap, studeerkamer ca. 11m, ruime woonkamer van 29m met aansluitende slaapkamer ca. 12m, balkon ca. 6m, nette badkamer met douche en wastafel, toilet met fonteintje, slaapkamer ca. 12m, bergkast met elektrische boiler (120l) en witgoedapparatuur.

Bijzonderheden:
- Ruim en licht appartement met drie slaapkamers.
- Eigen inpandige berging voor fietsen en opslag.
- Rustig gelegen in een groene woonwijk.
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van 88,-. (voor o.a. opstalverzekering, onderhoud en schoonmaak)
- Het appartement wordt verwarmd met blokverwarming (voorschot 95,- per maand) en heeft een eigen boiler (120 liter) voor warm water.
- Nette keuken met AEG inbouwapparatuur.

Lees meer...
Streetview