Aalscholver 42, 9781ZB BEDUM

Woonopp.

147 m2

Perceelopp.

333 m2

Omschrijving

Ruime en levensloopbestendige halfvrijstaande woning met zeer hoog afwerkingsniveau. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken (52m²) en twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woning is voorzien van een luxe Siematic keuken en heeft in totaal vier slaapkamers en twee badkamers. De woning is zeer goed geïsoleerd, geheel voorzien van vloerverwarming en heeft ook nog 12 zonnepanelen. De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zonnige noordwesten.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. De woning ligt in de populaire nieuwbouwwijk Ter Laan, met in de omgeving leuke speelvoorzieningen en wandelmogelijkheden.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet, ruime woonkamer met luxe open keuken samen ca. 52m² geheel voorzien van gietvloer, Siematic keuken en openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken met witgoedaansluitingen en praktisch werkblad, 2 slaapkamers van 13m² en 8m², moderne badkamer met royaal bad, ruime inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel, inpandige berging met openslaande deuren van 8m².

Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers van 17m² en 18m² beide voorzien van een duurzame pvc vloer, 2e badkamer voorzien van inloopdouche, 3e toilet en wastafel. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar waar enige technische installaties aanwezig zijn en veel praktische bergruimte.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en heeft een praktische houten tuinberging (9m²) met leuke overkapping. De achtertuin is eveneens bereikbaar via een achterom en aan de voorzijde van de woning is een oprit aanwezig met ruimte voor 2 auto's.

Bijzonderheden:
- Zeer energiezuinig (energielabel A), voorzien van HR cv-ketel, vloerverwarming per ruimte regelbaar en 12 zonnepanelen waardoor er lage energielasten zijn.
- Luxe Siematic keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-stoomoven, Quooker, grote koelkast, Pitt-cooking met 4 gaskookpitten, afzuigkap en een vaatwasser.
- Door de indeling met 4 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond en 2 badkamers is de woning levensloopbestendig.
- Hoogwaardige afwerking van de woning met een luxe gietvloer en nette wandafwerking.
- De woning is gelegen op een ruim perceel van 333m² met een achtertuin op het zonnige noordwesten.

Lees meer...
Streetview