Aalscholver 20, 9781ZB BEDUM

Vraagprijs

€ 215.000

Woonopp.

127 m2

Perceelopp.

335 m2

Omschrijving

Aan een rustige straat in de nieuwe wijk Ter Laan ligt deze moderne 2-onder-1-kapwoning met garage en royale oprit. De woning is gebouwd in 2012, is netjes bewoond en direct klaar voor bewoning.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging en alle primaire voorzieningen zijn in het dorp aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- treinverbindingen. Het woonhuis ligt in de woonwijk Ter Laan, wat op korte afstand ligt van de dorpskern.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, woonkamer met open keuken ca. 41m met openslaande deur naar de tuin, hal met toilet en trapopgang.

Eerste verdieping: slaapkamer 13m, slaapkamer 15m, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, slaapkamer 9m.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping.

Naast de woning staat een aangebouwde stenen garage van 16m. Achter in de 15 meter diepe tuin staat een houten tuinschuur van 8m.

Bijzonderheden:
- Opgeleverd in 2012.
- De woning is netjes afgewerkt en bewoond.
- Gelegen aan een rustige straat met leuk aangelegde speeltuin tegenover de woning.
- Bij de bouw van de woning is gekozen voor diverse extra opties, te weten; openslaande deuren in de eetkamer, inloopkast onder de trap, elektra in tuinschuur, inloopdouche, stroompunt in buitengevel.
- De moderne inbouwkeuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast.
- Gelegen in een leuke wijk op een goede plek, op een korte afstand van de dorpskern.
- Deze woning combineert de voordelen van een bestaande woning en een nieuwbouwwoning. De woning is voorzien van Woningborg garantie!

Lees meer...
Streetview