Gerrit Imbosstraat 43, 9607PA FOXHOL

Vraagprijs

€ 189.000 kosten koper

Woonopp.

163 m2

Perceelopp.

570 m2

Omschrijving

Goed onderhouden vrijstaande woning met ruime garage. De woning ligt zeer privé door een royale tuin rond de woning met schuttingen en een heg. De woning maar ook de tuin is altijd zeer goed onderhouden. Op de begane grond zijn twee woonkamers, een eetkamer, een dichte keuken, een serre/tuinkamer en een badkamer. De tweede woonkamer is voor verschillende doeleinden geschikt en beschikt over een keukenblokje en een deur naar de tuin. Een bedrijf aan huis of eventueel dubbele bewoning behoren tot de mogelijkheden.

Het dorp Foxhol is gelegen op 12 autominuten van de stad Groningen en ligt direct tegen Hoogezand aan. In Hoogezand zijn verschillende winkels en horecagelegenheden te vinden. In Hoogezand is er een treinverbinding naar de stad Groningen en de A7 ligt op 5 autominuten van de woning.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, woonkamer 22m², eetkamer 10m², tussenhal, keuken 8m², bijkeuken, serre/tuinkamer 16m², tweede (bij)keuken, tweede woonkamer 24m². Vanuit de bijkeuken is de garage 29m² met zolder van 13m² te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers van 17, 13, 11 en 10m².

Tuin: royale tuin rondom de woning met verschillende terrassen. De tuin is keurig onderhouden en voorzien van een schutting en heg rondom. In de tuin staat een houtenfietsenberging van 7m². Aan de achterzijde bevindt zich de oprit met toegang tot de garage.

Bijzonderheden:
- ruime garage met zolderverdieping
- 4 slaapkamers
- op slechts 12 autominuten van de stad Groningen
- royale tuin rondom de woning
- tweede woonkamer voor meerdere doeleinden geschikt.
- de woning is zeer goed onderhouden
- goede bereikbaarheid met zowel auto als treinverbinding.

Lees meer...
Streetview