De Kaai 174, 9723LE GRONINGEN

Woonopp.

176 m2

Perceelopp.

97 m2

Omschrijving

Op loopafstand van de binnenstad gelegen aan het Eemskanaal ligt deze zeer royale herenbehuizing (bouwjaar 2015). Het woonhuis is luxe afgewerkt en heeft 4 ruime woonlagen. Op het eigen terrein zijn 2 eigen parkeerplaatsen aanwezig en er is een ruim balkon (26m²) en een dakterras (15m²) aanwezig. Een perfect woonhuis voor de stedelijke genieter.

Indeling
Begane grond: entree, hal toilet, leefkeuken van 26m² met luxe keukenopstelling voorzien van alle gemakken, multifunctionele berging met ruimte voor fietsen en witgoedaansluiting 12m². Deze complete verdieping heeft een hoogte van bijna 3 meter. Aan de achterzijde van het woonhuis liggen twee eigen parkeerplaatsen.

Eerste verdieping:
Ruime woonkamer van 48m² met bijzonder fraaie lichtval en hoge plafonds (bijna 3 meter hoog) en toegang tot het terras van 26m². De woonkamer heeft aan de voorzijde een bijzondere pui die geheel open kan waardoor er een panoramisch uitzicht over het Eemskanaal is en aan de achterzijde grote raam- en deurpartijen. Aan de terraszijde is nog een grote kastenwand gerealiseerd met een ingebouwde koelkast.

Tweede verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m², 13m² en 7m², luxe en moderne badkamer met vrijstaand bad, ruime inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Derde verdieping:
Ruime slaapverdieping 21m² met badkamer van 5m² voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en 3e toilet. Vanaf de slaapkamer is het dakterras bereikbaar van 15m² met veel privacy en een fantastisch uitzicht richting de binnenstad.

Bijzonderheden:
- Zeer luxe afgewerkt
- Hoge plafonds op de begane grond en eerste verdieping.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron (2x), koffiemachine, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap.
- Op de 3e verdieping is door de extra badkamer een mooi gastenverblijf ontstaan.
- Geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Door de goede isolatie zijn er lage energielasten.
- Het balkon is gesitueerd op het zuiden en het dakterras heeft uitzicht richting het stadscentrum.

Deze woning is zeer zeker de moeite waard voor de stedelijke genieter die graag veel ruimte heeft met een hoog afwerkingsniveau.

Lees meer...
Streetview